Vacature: allround tandartsassistente en/of preventieassistente

MZP Driehuis

Vacature: allround tandartsassistente en/of preventieassistente voor 2 dagen per week

Wil jij werken als allround tandartsassistente en/of preventieassistente bij een leuke kleine groepspraktijk? En wil je onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een kleine groepspraktijk in Driehuis (gemeente Velsen), bestaande uit twee tandartsen, één tandarts-endodontoloog, één mondhygiënist en vier assistenten, zijn wij op zoek naar een allround allround tandartsassistente en/of preventieassistente. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die voor 2 dagen (woensdag en vrijdag) per week beschikbaar is. Eventueel kan dit in de toekomst uitgebreid worden met een extra dag. In onze praktijk staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel.

FUNCTIE EISEN

  • Ervaren
  • Beschikbaar voor 2 dagen per week.
  • Flexibel.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Gemotiveerd.
  • Op zoek naar een langdurige samenwerking.

WAT WIJ BIEDEN

  • Zeer goed marktconform salaris
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Leuke werksfeer

INTERESSE IN DE VACATURE?

Ben jij die leuke enthousiaste allround tandartsassistente en/of preventieassistente die wij zoeken? Reageer dan snel op deze leuke vacature!

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dhr. Salim Ashraf (praktijkeigenaar) door te mailen naar: msc.salim@gmail.com of telefonisch op 06 1531 0309.

VERSTERKING & OVERNAME PRAKTIJK

Lieve patiënten,

Na een zonnige zomer hebben wij nog stralend nieuws voor u.

Vanaf 1 oktober 2022 wordt ons team versterkt met de heer A.S. Ashraf, onze nieuwe tandarts-endodontoloog, gespecialiseerd in gecompliceerde wortelkanaalbehandeling en (onbegrepen) pijnklachten. De heer Ashraf is in 2009 afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft hij een meerjarige specialisatie tot endodontoloog gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en is door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie officieel erkend. Hij is een waardevolle toevoeging op het team, daar wij u tot voor kort moesten doorverwijzen voor de echt
lastige wortelkanaalbehandelingen. Specialisten zijn schaars en geen vanzelfsprekendheid. Nu is het in huis, wel zo makkelijk!

Daarbij zal de heer Ashraf het stokje overnemen van de heer Gharibzada als praktijkeigenaar. De heer Gharibzada zal ons nog niet verlaten, maar betrokken blijven met implantologische behandelingen. Qua personeel en praktijkvoering blijft verder alles hetzelfde, met dezelfde vertrouwde gezichten en met de volle aandacht voor uw zorg!

Hartelijke groet,

Team mondzorgpraktijk Driehuis