Tandarts IJmuiden

Mondzorgpraktijk Regio IJmuiden

Uw tandarts in IJmuiden? Mondzorgpraktijk Driehuis natuurlijk!

U wilt een uitstekende tandarts en een tandartspraktijk waar persoonlijke benadering prioriteit heeft? In IJmuiden is Mondzorgpraktijk Driehuis dan dé perfecte match. Uiteraard bieden wij de reguliere mondzorg, maar ook op andere gebieden van de tandheelkunde kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Onze tandartsen, mondhygiënisten en assistentes voldoen allemaal aan de modernste eisen en laten zich regelmatig bijscholen. Met twee behandelkamers zijn wij geen mondzorgfabriek, maar een tandartspraktijk waar op ontspannen en persoonlijke manier behandelingen worden gegeven. MZP Driehuis is een praktijk waar veel waarde wordt gehecht aan duurzaamheid in combinatie met hoge kwaliteit.

Endodontologie is onze specialisatie

Bijzondere aandacht in onze praktijk is er voor endodontologie. Wij beschikken over een tandarts-endodontoloog, dat is een specialist op het gebied van wortelkanaalbehandelingen. Heeft u onverklaarbare kiespijn? Of heeft een wortelkanaalbehandeling bij een andere reguliere tandarts niet het gewenste effect? Dan komt de endodontoloog in beeld. Regelmatig krijgen wij verwijzingen van collega-tandartsen om problemen op dat gebied te verhelpen. Wilt u zelf een keer een opinie van een endodontoloog, laat u zich dan doorverwijzen naar onze tandartspraktijk. Onze endodontoloog is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE).

Tandarts IJmuiden

Alle mondzorg onder een dak

De Tandarts in IJmuiden die u helpt om problemen vermijden

Het begint natuurlijk allemaal met reguliere mondzorg. Onze preventie-assistentes en mondhygiënisten proberen gaatjes of ontstekingen te vermijden met goede poetsadviezen en hulp bij tanden stoken. Zodat u probleemloos door de controles komt. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan staat MZP Driehuis garant voor de best mogelijk tand- en mondzorg.

Facings en bleken

Ook voor esthetische tandbehandelingen kunt u in IJmuiden terecht bij MZP Driehuis. Met facings verhelpen wij onvolkomenheden zoals afgebroken tanden en spleetjes. Ook donkere en witte verkleuringen kunnen wij wegwerken met bleekmethodes en nano-infiltratietechniek. Met het zogeheten ‘thuisbleken’ zijn de resultaten al na twee weken zichtbaar.

Onze tandartspraktijk is gevestigd in Driehuis, op slechts drie kilometer afstand van IJmuiden. Wij hanteren geen wachtlijst, dus ook als IJmuidenaar kunt u snel bij ons terecht. Schroom niet om een keer langs te komen voor een nadere kennismaking. Dan kunt u met eigen ogen zien dat MZP Driehuis dé perfecte tandarts voor u is!