Tanden bleken

Mondzorgpraktijk Driehuis

Tanden bleken

Tanden bleken wordt steeds populairder en de vraag om bleekbehandeling stijgt. De tanden en kiezen kunnen donkerder worden door o.a. kleurstoffen in voedingsmiddelen. Door te bleken kunt uw tanden enkele tinten lichter maken en geeft uw lach weer een frissere uitstraling.

Er zijn verschillende manieren om tanden te bleken. Uit onderzoek blijkt dat “thuisbleken” de meest veilige manier is om tanden te bleken. Daarom maken wij bij de Mondzorgpraktijk Driehuis gebruik van thuisbleken. De tandarts kijkt vooraf of uw tanden en kiezen geschikt zijn voor bleken. Vervolgens worden er afdrukken gemaakt van de boven- en onderkaak. Op deze afdrukken worden bleekmallen gemaakt waarmee u thuis kunt gaan bleken.

Twee weken later voordat u met de mallen aan de slag gaat krijgt u een professionele gebitsreiniging en instructies over het bleken. De bleekgel zit in speciale spuitjes waarmee u de gel aanbrengt. Door de mallen ongeveer half uur per dag en gedurende 2 weken te dragen krijgt u een mooi resultaat.

Algemene tandheelkunde

Lees meer →

Kindergebit

Lees meer →

Mondhygiëne

Lees meer →

Witte vlekken behandelen

Lees meer →

Endodontische / wortelkanaal
behandelingen

Lees meer →

Tanden bleken

Lees meer →

Implantaten

Lees meer →

VERSTERKING & OVERNAME PRAKTIJK

Lieve patiënten,

Na een zonnige zomer hebben wij nog stralend nieuws voor u.

Vanaf 1 oktober 2022 wordt ons team versterkt met de heer A.S. Ashraf, onze nieuwe tandarts-endodontoloog, gespecialiseerd in gecompliceerde wortelkanaalbehandeling en (onbegrepen) pijnklachten. De heer Ashraf is in 2009 afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft hij een meerjarige specialisatie tot endodontoloog gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en is door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie officieel erkend. Hij is een waardevolle toevoeging op het team, daar wij u tot voor kort moesten doorverwijzen voor de echt
lastige wortelkanaalbehandelingen. Specialisten zijn schaars en geen vanzelfsprekendheid. Nu is het in huis, wel zo makkelijk!

Daarbij zal de heer Ashraf het stokje overnemen van de heer Gharibzada als praktijkeigenaar. De heer Gharibzada zal ons nog niet verlaten, maar betrokken blijven met implantologische behandelingen. Qua personeel en praktijkvoering blijft verder alles hetzelfde, met dezelfde vertrouwde gezichten en met de volle aandacht voor uw zorg!

Hartelijke groet,

Team mondzorgpraktijk Driehuis