Het team

Drs. Said Gharibzada

Tandarts-Implantoloog – Praktijkeigenaar

Said is werkzaam binnen Mondzorgpraktijk Driehuis als tandarts-implantoloog en is sindsdien tevens praktijkeigenaar. Naast algemene tandheelkundige behandelingen kunnen patiënten ook bij Said terecht voor implantaten. Zijn kalme en voorspelbare werkwijze zorgen ervoor dat patiënten zich altijd op hun gemak voelen, zo behandeld Said ook regelmatig angstige en kwetsbare patiënten.

“In 2007 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Tijdens mijn studie tandheelkunde heb ik mijzelf verdiept in het behandelen van wortelkanalen (endodontologie). Naast mijn affiniteit voor de endodontologie, heb ik een grote passie voor chirurgie en het herstellen van het kauwvermogen. Deze passie heeft ertoe geleid dat ik in 2011 de tweejarige opleiding Postgraduaat Orale Implantologie aan de Universiteit van Gent in België heb gevolgd en in 2013 met succes heb afgerond. Gedurende mijn loopbaan als tandarts(-implantoloog) ben ik in verschillende praktijken werkzaam geweest en heb ik veel ervaring opgedaan. Ik haal voldoening uit het goed doen van mijn werk en streef ernaar iedere patiënt op zijn gemak te stellen. Met veel plezier ben ik sinds 2019 werkzaam binnen Mondzorgpraktijk Driehuis.”

BIG-registratienummer: 49909222202

Msc. Leoniek Smit

Tandarts

Leoniek is tussen 2013 en 2017 als tandarts werkzaam geweest bij Tandartspraktijk Luimes, sinds december 2019 versterkt zij ons team weer binnen Mondzorgpraktijk Driehuis. Naast dat Leoniek een bekend gezicht is binnen de praktijk, is zij zeer betrokken bij haar patiënten staat zij bekend om haar rustige en vriendelijke behandelstijl.

“Na mijn studie Geneeskunde heb ik aansluitend de studie Tandheelkunde gedaan. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken en veel ervaring opgedaan binnen de algemene tandheelkunde. Naast zorg voor patiënten speekt de combinatie van creativiteit en nauwkeurig werken mij zeer aan.”

BIG-registratienummer: 39062992302

Belal Salemy

Mondzorgkundige – Praktijkmanager

Belal is de praktijkmanager binnen Mondzorgpraktijk Driehuis. Daarnaast is hij binnen onze praktijk twee dagen per week werkzaam als mondzorgkundige. Belal is enthousiast, consciëntieus en neemt tijdens iedere gebitsreiniging graag de tijd voor zijn patiënten.

“Mijn doel is het leveren van zorg waarbij de patiënt centraal staan. Naast het uitvoeren van gebitsreiniging en het geven van voorlichting en instructie, gaat mijn passie uit naar de parodontologie en de implantologische nazorg.”

Nermin Oorthuis

Paro-preventie assistente

Nermin is 25 jaar werkzaam als tandartsassistente. Wegens haar passie voor het vak heeft zij vervolgens de cursus preventie assistente en aansluitend de cursus paro-preventie assistente gevolgd. Dit houdt in dat patiënten bij Nermin terecht kunnen voor onder andere gebitsreiniging en sealen, maar geeft zij ook voorlichting en instructie. Nermin haar enthousiasme en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat zowel jong als oud graag bij haar op de stoel ligt.

“Het leukste aan mijn werk vind ik de veranderingen die ik in patiënten hun zelfzorg teweeg kan brengen. Het op weg helpen van zowel de jongere als de volwassene patiënten naar mondgezondheid geeft mij veel voldoening.”

Anita van den Ree-Bakker

Allround assistente

Anita is sinds 2007 een bekend gezicht binnen de praktijk. Naast het assisteren aan de stoel zullen patiënten haar regelmatig treffen aan de balie. Haar vriendelijke houding en vertrouwde werkwijze stelt patiënten op hun gemak en laat patiënten met een goed gevoel de praktijk verlaten.

“Het leuke aan deze praktijk is dat wij ons betrokken voelen bij elke patiënt. Het persoonlijke contact aan de telefoon en de balie geeft mij plezier in mijn werk.”

Faiza Kooij

Allround assistente

Faiza heeft in 2003 haar diploma als tandartsassistente behaald. Sindsdien heeft zij ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Bij Faiza staat professionaliteit hoog in het vaandel, daarnaast zorgen haar sociale vaardigheden ervoor dat patiënten zich erg bij haar op hun gemak voelen.

Charlotte Cornet

Allround assistente

Charlotte is bijna 20 jaar werkzaam als tandartsassistente. Door de jaren heen heeft zij bij verschillende tandartspraktijken veel ervaring opgedaan. Sinds 2021 versterkt zij het team van Mondzorgpraktijk Driehuis. Met haar ervaring en vrolijke houding weet zij behandelingen altijd soepel te laten verlopen.

Roos Springer

Student tandheelkunde

Roos is sinds 2020 werkzaam binnen Mondzorgpraktijk Driehuis als zowel balie- als preventieassistente. Daarnaast is zij in opleiding tot tandarts waarbij zij momenteel bezig is met het behalen van haar Master Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Roos werkt altijd zeer secuur en streeft naar het bevorderen en op peil houden van patiënten hun mondgezondheid.

“Mijn enthousiasme voor het vak geeft mij de motivatie om voor elke patiënt de best passende zorg te leveren. Als preventie assistente streef ik ernaar patiënten op hun gemak te stellen en hen met een lach de deur uit te laten gaan.”