Het team

A.S. Ashraf

Tandarts - Endodontoloog – Praktijkeigenaar

Salim Ashraf is afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde (ACTA) in Amsterdam, waarna hij is gespecialiseerd tot endodontoloog (erkend door de Nederlandse vereniging voor endodontologie) in 2016.

Salim is een gedreven tandarts-endodontoloog en heeft grote affiniteit met het uitvoeren van moeilijke endodontische herbehandelingen en apicale chirurgie. Daarnaast heeft hij ook oog voor het totaalbeeld van de mond en biedt hij de verwijzende collega’s graag advies bij restauratief herstel op endodontisch (her)behandelde elementen als mede advies bij lastige en vage pijndiagnostiek.
Zijn kennis houdt hij up-to-date en volgt regelmatig congressen, zowel in binnen- als buitenland.

BIG-registratienummer: 19911601902

NVvE erkend

Drs. Said Gharibzada

Tandarts-Implantoloog

Said is werkzaam binnen Mondzorgpraktijk Driehuis als tandarts-implantoloog. Naast algemene tandheelkundige behandelingen kunnen patiënten ook bij Said terecht voor implantaten. Zijn kalme en voorspelbare werkwijze zorgen ervoor dat patiënten zich altijd op hun gemak voelen, zo behandeld Said ook regelmatig angstige en kwetsbare patiënten.

In 2007 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Tijdens mijn studie tandheelkunde heb ik mijzelf verdiept in het behandelen van wortelkanalen (endodontologie). Naast mijn affiniteit voor de endodontologie, heb ik een grote passie voor chirurgie en het herstellen van het kauwvermogen. Deze passie heeft ertoe geleid dat ik in 2011 de tweejarige opleiding Postgraduaat Orale Implantologie aan de Universiteit van Gent in België heb gevolgd en in 2013 met succes heb afgerond. Gedurende mijn loopbaan als tandarts(-implantoloog) ben ik in verschillende praktijken werkzaam geweest en heb ik veel ervaring opgedaan. Ik haal voldoening uit het goed doen van mijn werk en streef ernaar iedere patiënt op zijn gemak te stellen. Met veel plezier ben ik werkzaam binnen Mondzorgpraktijk Driehuis.

BIG-registratienummer: 49909222202

Msc. Leoniek Smit

Tandarts

Leoniek is tussen 2013 en 2017 als tandarts werkzaam geweest bij Tandartspraktijk Luimes, sinds december 2019 versterkt zij ons team weer binnen Mondzorgpraktijk Driehuis. Naast dat Leoniek een bekend gezicht is binnen de praktijk, is zij zeer betrokken bij haar patiënten staat zij bekend om haar rustige en vriendelijke behandelstijl.

“Na mijn studie Geneeskunde heb ik aansluitend de studie Tandheelkunde gedaan. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken en veel ervaring opgedaan binnen de algemene tandheelkunde. Naast zorg voor patiënten speekt de combinatie van creativiteit en nauwkeurig werken mij zeer aan.”

BIG-registratienummer: 39062992302

PhD. Ceylin Taştepe

Tandarts

Ceylin versterkt het team van Mondzorgpraktijk Driehuis sinds 2021 op de woensdagen. Naast de ervaring die zij in verschillende praktijken heeft opgedaan, deelt zij haar passie voor het vak als docent op het ACTA waar zij  studenten Tandheelkunde begeleid. Ceylin haar geduld en vrolijke uitstraling maken dat ieder graag bij haar op de stoel ligt. 

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Istanbul, Turkije. Nadat ik in 2017 aan het ACTA gepromoveerd ben op het gebied van Orale Implantologie, heb ik mijn bekwaamheid als tandarts aangetoond en ben ik ingeschreven in het Nederlandse BIG-register. Naast de Implantologie gaat mijn interesse uit naar de Endodontologie en Cariologie.  Ik geniet van het sociale contact met de patiënt, dat is wat dit vak leuk maakt.

BIG-registratienummer: 19925546802

Msc. Roos Springer

Tandarts

Roos is sinds 2020 werkzaam binnen Mondzorgpraktijk Driehuis. Tijdens het afronden van haar studie is zij hier begonnen als balie-/ preventieassistent. Na het afronden van haar tandheelkundige opleiding aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is zij werkzaam bij ons geworden als tandarts.  Tijdens haar studie heeft Roos zich verdiept in de implantologie, een vakgebied waar zij zich in de toekomst verder in wil ontwikkelen. Roos werkt altijd zeer secuur en streeft naar het bevorderen en op peil houden van patiënten hun mondgezondheid.

“Wat mij aanspreekt aan de tandheelkunde is de nauwkeurigheid die nodig is voor het vak in combinatie met het sociale aspect. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat patiënten zich bij mij op hun gemak voelen. Ik vind het verder belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden, daarom staan er meerdere cursussen en congressen op het programma. Verder doe ik zoveel mogelijk ervaring op door in verschillende tandartspraktijken werkzaam te zijn.”

BIG-registratienummer: 99933606102

Belal Salemy

Mondhygiënist – Praktijkmanager

Belal is de praktijkmanager binnen Mondzorgpraktijk Driehuis. Daarnaast is hij binnen onze praktijk twee dagen per week werkzaam als mondhygiënist. Belal is enthousiast, consciëntieus en neemt tijdens iedere gebitsreiniging graag de tijd voor zijn patiënten.

“Mijn doel is het leveren van zorg waarbij de patiënt centraal staat. Naast het uitvoeren van gebitsreiniging en het geven van voorlichting en instructie, gaat mijn passie uit naar de parodontologie en de implantologische nazorg.”

Anita van den Ree-Bakker

Allround assistente

Anita is sinds 2007 een bekend gezicht binnen de praktijk. Naast het assisteren aan de stoel zullen patiënten haar regelmatig treffen aan de balie. Haar vriendelijke houding en vertrouwde werkwijze stelt patiënten op hun gemak en laat patiënten met een goed gevoel de praktijk verlaten.

“Het leuke aan deze praktijk is dat wij ons betrokken voelen bij elke patiënt. Het persoonlijke contact aan de telefoon en de balie geeft mij plezier in mijn werk.”

Faiza Kooij

Allround assistente

Faiza heeft in 2003 haar diploma als tandartsassistente behaald. Sindsdien heeft zij ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Bij Faiza staat professionaliteit hoog in het vaandel, daarnaast zorgen haar sociale vaardigheden ervoor dat patiënten zich erg bij haar op hun gemak voelen.

Charlotte Cornet

Allround assistente

Charlotte is bijna 20 jaar werkzaam als tandartsassistente. Door de jaren heen heeft zij bij verschillende tandartspraktijken veel ervaring opgedaan. Sinds 2021 versterkt zij het team van Mondzorgpraktijk Driehuis. Met haar ervaring en vrolijke houding weet zij behandelingen altijd soepel te laten verlopen.