Huisregels

Onze huisregels

Goed om te weten

Wij vinden duidelijkheid in onze wederzijdse communicatie belangrijk. Allereerst voor u, zodat u weet hoe wij werken om een optimale en duurzame mondgezondheid te behouden tegen zo laag mogelijke kosten maar ook voor onze behandelaars, zodat zij het behandeldoel kunnen afstemmen op uw wensen, mogelijkheden en behoeften. Daarom vinden wij belangrijk om u goed te informeren over onze werkwijze.

Afspraken plannen
Het is handig om bij een bezoek direct de volgende afspraak in te plannen. U voorkomt daardoor een wachttijd. Is er geen vervolgafspraak, dan wordt u gebeld voor uw periodieke controle. Dit geld ook voor eventuele gezinsleden.

De afspraken bevestigen wij per e-mail. Één tot twee weken voor uw gereserveerde afspraak sturen wij u als extra service een e-mail ter herinnering. Dit geld ook voor eventuele gezinsleden. U blijft altijd zelf eindverantwoordelijk voor het nakomen van de afspraak.

Als u een afspraak heeft gemaakt rekenen wij erop dat u deze afspraak nakomt. Mocht de afspraak u onverhoopt niet uitkomen, verzoeken wij u dit tijdig, maar tenminste 48 uur van tevoren telefonisch aan ons door te geven. Op zaterdagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Komt u de afspraak niet na of zegt u deze niet binnen 48 uur af dan zijn wij conform de landelijk vastgestelde richtlijn genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Dit is maximaal 100% van het bedrag van de voorgenomen behandeling.

Voor veel voorkomende klachten kan de balie assistente u telefonisch adviseren soms na overleg met de tandarts. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk hierin verder te informeren.

Do’s en don’ts

  • Gelieve niet te bellen in de wachtruimte en behandelkamers. Dit is storend voor andere wachtenden en de medewerkers.
  • Wij stellen het op prijs als u uw kind erop attendeert op de juiste wijze met het speelgoed om te gaan. Ruim gebruikt speelgoed of gelezen tijdschriften op, zo blijft de wachtruimte netjes.
  • Na het gebruik van het patiënten toilet wilt u dan controleren of u alles netjes achterlaat?

Uw eigendommen
Mondzorgpraktijk Driehuis is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van uw eigendommen.
U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.

Suggesties en opmerkingen
Heeft u een suggestie, opmerking, compliment of klacht? Dan horen wij dat graag! U kunt ze altijd aan ons doorgeven. Dit kan in onze praktijk zelf, maar ook via het contactformulier of telefonisch. Wij staan u graag te woord!

VERSTERKING & OVERNAME PRAKTIJK

Lieve patiënten,

Na een zonnige zomer hebben wij nog stralend nieuws voor u.

Vanaf 1 oktober 2022 wordt ons team versterkt met de heer A.S. Ashraf, onze nieuwe tandarts-endodontoloog, gespecialiseerd in gecompliceerde wortelkanaalbehandeling en (onbegrepen) pijnklachten. De heer Ashraf is in 2009 afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft hij een meerjarige specialisatie tot endodontoloog gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en is door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie officieel erkend. Hij is een waardevolle toevoeging op het team, daar wij u tot voor kort moesten doorverwijzen voor de echt
lastige wortelkanaalbehandelingen. Specialisten zijn schaars en geen vanzelfsprekendheid. Nu is het in huis, wel zo makkelijk!

Daarbij zal de heer Ashraf het stokje overnemen van de heer Gharibzada als praktijkeigenaar. De heer Gharibzada zal ons nog niet verlaten, maar betrokken blijven met implantologische behandelingen. Qua personeel en praktijkvoering blijft verder alles hetzelfde, met dezelfde vertrouwde gezichten en met de volle aandacht voor uw zorg!

Hartelijke groet,

Team mondzorgpraktijk Driehuis