Tandarts Santpoort

De TANDARTSPRAKTIJK in de regio Santpoort

Mondzorgpraktijk Driehuis: ook in Santpoort de beste tandzorg

Persoonlijke zorg in een plezierige en ontspannen tandartspraktijk. Dat is waar Mondzorgpraktijk Driehuis naar streeft. Ook in Santpoort willen we graag de tandarts zijn waar u terecht kunt voor de beste tand- en mondzorg.

Wij bieden een zeer breed scala aan behandelingen aan. Van implantaten tot mondhygiëne en van facings tot endodontologie. Onze praktijkeigenaar is naast afgestudeerd tandarts ook gespecialiseerd tot endodontoloog.

Endodontologie voor u

Een endodontoloog voert complexe wortelkanaalbehandelingen uit. Is er tijdens een eerdere wortelkanaalbehandeling iets niet goed gegaan? Heeft u blijvende kiespijn of onbegrepen pijnklachten? Dan komt de endodontoloog in beeld. Vaak behandelt een endodontoloog ook patiënten die doorverwezen worden door andere tandartsen. Want endodontologie vereist speciale kennis die bij Mondzorgpraktijk Driehuis als verwijspraktijk aanwezig is.

Santpoort

Onze tandartspraktijk is gevestigd in Driehuis, maar als u in Santpoort woont en een uitstekende en betrouwbare tandarts zoekt; bij ons bent u van harte welkom! Wij zijn geen grote tandartspraktijk, maar wel één waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft.

Dus kunnen wij u helpen met uitstekende mondhygiëne. Want een gezonde mond kan een grote rol in de algehele gezondheid. Wij geven u de beste tips als het gaat om goed poetsen en het stoken van uw tanden. Zodat ontstekingen voorkomen kunnen worden.

Esthetische tandzorg

Een schoon en gezond gebit is één ding, ook in esthetisch mooie tanden zijn wij gespecialiseerd. Heeft u verkleurde of scheve voortanden? Bij Mondzorgpraktijk Driehuis werken we met composiet en porseleinen facings om die onvolkomenheden weg te werken. Uiteraard nemen we het behandelplan zorgvuldig met u door. Voordat we beginnen weet u precies wat er gaat gebeuren, welke materialen worden gebruikt en hoeveel de kosten zijn.

Ook het aanpakken van witte vlekken of het bleken van tanden behoort tot de mogelijkheden. Zo maken we bij Mondzorgpraktijk Driehuis vaak gebruik van het zogeheten ‘thuisbleken’. Dan worden bleekmallen gemaakt die u met onze steun al na twee weken een mooi resultaat kunnen opleveren.

Op dit moment hanteren wij geen wachtlijst. Zoekt u in Santpoort naar een tandartspraktijk voor volledige en betrouwbare mondzorg? Denk dan eens aan Mondzorgpraktijk Driehuis.

Tandarts Velserbroek

VERSTERKING & OVERNAME PRAKTIJK

Lieve patiënten,

Na een zonnige zomer hebben wij nog stralend nieuws voor u.

Vanaf 1 oktober 2022 wordt ons team versterkt met de heer A.S. Ashraf, onze nieuwe tandarts-endodontoloog, gespecialiseerd in gecompliceerde wortelkanaalbehandeling en (onbegrepen) pijnklachten. De heer Ashraf is in 2009 afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft hij een meerjarige specialisatie tot endodontoloog gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en is door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie officieel erkend. Hij is een waardevolle toevoeging op het team, daar wij u tot voor kort moesten doorverwijzen voor de echt
lastige wortelkanaalbehandelingen. Specialisten zijn schaars en geen vanzelfsprekendheid. Nu is het in huis, wel zo makkelijk!

Daarbij zal de heer Ashraf het stokje overnemen van de heer Gharibzada als praktijkeigenaar. De heer Gharibzada zal ons nog niet verlaten, maar betrokken blijven met implantologische behandelingen. Qua personeel en praktijkvoering blijft verder alles hetzelfde, met dezelfde vertrouwde gezichten en met de volle aandacht voor uw zorg!

Hartelijke groet,

Team mondzorgpraktijk Driehuis