Tandarts Velserbroek

Mondzorgpraktijk Driehuis

Mondzorgpraktijk Driehuis: dé tandarts in Velserbroek

Complete tand- en mondzorg in een tandartspraktijk met bijzondere persoonlijke benadering. Dat is Mondzorgpraktijk Driehuis in een notendop. De praktijk is gevestigd in Driehuis, maar ook voor inwoners van Velserbroek staat het vakkundige team klaar.

Uiteraard bieden wij de gebruikelijke algemene tandzorg met controles, vullingen, mondhygiëne en preventie. Ook voor kronen, bruggen, wortelkanaalbehandelingen en klikprotheses staan we met hoogopgeleide tandartsen voor u klaar.

Endodontologie ook voor inwoners uit Velserbroek

MZP Driehuis heeft speciale aandacht voor endodontologie. Dat heeft alles te maken met onze praktijkeigenaar die naast afgestudeerd tandarts als specialisatie endodontologie heeft. Een tandarts- endodontoloog houdt zich vooral bezig met pulpa. Dat is het weefsel van zenuwvezels en bloedvaatjes in het wortelkanaal. Wanneer komt een endodontoloog in actie? Bij onverklaarbare kiespijn bijvoorbeeld. Of na een wortelkanaalbehandeling bij een andere tandarts die niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. MZP Driehuis wordt vaak door andere tandartsen gebruikt als verwijspraktijk bij grotere wortelkanaalproblemen. Onze endodontoloog is erkend door NVvE als endodotoloog is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE).

Tandarts Velserbroek

Alles onder een dak

Tandarts Velserbroek ook voor mondhygiëne

Uiteraard behandelen wij om u een zo schoon en gezond mogelijk gebit te bezorgen. Onze mondhygiënisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om preventie en helpen onze patiënten met de best mogelijke poetstechniek en manieren om tanden zo goed mogelijk te stoken of te ragen.

Esthetische tandheelkunde

Ook als het gaat om esthetische tandheelkunde kunt u in Velserbroek meer dan uitstekend bij ons terecht. Zo zijn facings uitermate geschikt om onvolkomenheden in uw gebit weg te verhelpen. Facings zijn dunne schildjes van composiet of porselein die de voorkant van de tanden bedekken. Mochten facings nodig zijn dan wordt het behandelplan uitvoerig met u besproken zodat u exact weet wat er gaat gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Ook storende witte vlekken op (voor)tanden kunnen we netjes wegwerken. Via het zogeheten ‘thuisbleken’ kleuren we donkere tanden lichter. Met bleekmallen is er vaak al na twee weken een mooi resultaat te zien.

Zoekt u als inwoner van Velserbroek nog een betrouwbare tandartspraktijk, dan is MZP Driehuis u graag van dienst.  Wij heten u van harte welkom en staan garant voor de beste mogelijke gebits- en mondzorg.